AGENCIJA ZA KNJIGOVODSTVO I FINANSIJE

Pošaljite nam Vaš upit za izračunavanje troškova Neobavezujući upit

PORESKI SAVJETNIK

Poresko i poslovno savetovanje

Poreski savetnici svojim sveobuhvatnim pristupom smanjuju vaše poreske obaveze na minimum. U toku godine planiramo i implementiramo strategije koje smanjuju poresku izloženost i poboljšavaju uspešnost. Naši poreski stručnjaci su u toku sa, uvek promenljivim, kompleksnim pravilima poreske regulative. Sa klijentima u potpunosti sarađujemo u planiranju poreskih rešenja i vodimo ih na putu do uspeha. Kod poreskih kontrola, nastupamo u vaše ime. Svojim znanjem i iskustvom u poreskim pregledima obezbeđujemo najbolji rezultat za vaše preduzeće.

Svoju kompletnu uslugu dopunjujemo ličnim pristupom do svakog poslovnog partnera. Vaš sagovornik biće stručnjak, ne samo na opštem području računovodstva i rešenja koja se tiču poreza, već će biti u potpunosti upoznat sa vama, vašim preduzećem i specifičnostima poslovanja.

Naši poreski savetnici mogu za vas da obave i preventivni poreski pregled. Na želju poslovnog partnera, preventivni poreski pregled obavljamo i na početku naše saradnje.

Naši klijenti

  • 1
  • 2
  • 3

Kontakt podaci

 
 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

+382 20/ 682 121

 Matije Gupca 15 - 81000 Podgorica

 

 

STATISTIKA POSETA

0040476
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
4
30
175
264
1086
1215
40476

Facebook